OP ZOEK NAAR EEN BOEIENDE JOB IN QUALITY MANAGEMENT?

ONTDEK HIER ONZE VACATURES
OF
Solliciteer
spontaan

Op zoek naar een baan in life sciences?

Elke dag voeren meer dan honderdvijftig consultants van Quality by Design – kortweg QbD – projecten uit bij onze klanten om hun kwaliteitsrisico’s van a tot z te controleren, hun producten sneller en beter op de markt te brengen en hun productiekosten te reduceren. Dat doen ze onder andere door hun processen, applicaties en instrumenten te valideren. Klanten kunnen bij QbD ook terecht voor een technology transfer waar QbD ondersteuning biedt in de opschaling en of transfer van processen en producten.

Sinds de opstart van QbD in 2011 kent QbD een heel sterke groei, die de komende jaren ongetwijfeld zal doorzetten. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.

What drives us

Collega’s aan het woord

Waarom werken bij QbD?

Bij ons vind je een uitdagende job met veel toekomstperspectieven, fun en een informele teamspirit. QbD is trots op zijn team enthousiaste en energieke medewerkers, die op hun beurt trots zijn dat ze deel uitmaken van dit bedrijf. De belangrijkste redenen om voor QbD te kiezen :

 • Je krijgt een uitdagende job, in lijn met je ervaring en vaardigheden, waarin je voortdurend bijleert.
 • QbD groeit en dat biedt je heel wat mogelijkheden om mee te groeien.
 • We investeren via opleiding, training en seminaries (in binnen- en buitenland) in al onze mensen.
 • Bij QbD nemen we regelmatig de tijd om het groepsgevoel te versterken.
 • QbD biedt je een aantrekkelijk loon, aangevuld met tal van extralegale voordelen.

Bekijk al onze vacatures

There's no place like qbd

 • "QbD investeert veel tijd in jou als persoon, via een uitgebreid trainingsaanbod, ruimte voor persoonlijke evaluatie en conversatie en het organiseren van geweldige (after work) activiteiten".
  Yves Loyson, project engineer
 • “Ik vind het heel fijn dat ik binnen QbD de combinatie van klantenwerk en intern werk kan doen. Ik hou van mijn werk en tegelijk vind ik het ook leuk om na te denken hoe we onze werknemers de gepaste opleiding kunnen aanbieden zodat we hen de mogelijkheid geven om hen continu bij te scholen.”
  Katrien Janssens, QA complaint coördinator
 • "Het fijne aan QbD vind ik dat er werknemers samenkomen met zoveel verschillende achtergronden, klanten, projecten, ... Het is een meerwaarde voor je klant als je af en toe kan zeggen "maar in bedrijf X of Y pakken ze het zo aan". Verder is uiteraard de sfeer bij QbD zo fantastisch, de trainingen zijn zeer goed, en de mensen en de ondersteuning die ze bieden zijn van het hoogste niveau!"
  Michiel van Pee, Custom Pack Quality Engineer
 • “Er is enorm veel expertise verzameld in het QbD-team. Dat komt doordat de ervaren mensen heel veel kennis hebben doorgegeven aan de young potentials. Mijn huidige project bij Estée Lauder ligt me helemaal, want hun sector (cosmetica) moet de laatste jaren enorm veel nieuwe wetten en regels verwerken. Ik help hen onder andere om die transitie te maken en zich, waar nodig, te heroriënteren.”
  Bart Van Poel, in dienst bij verschillende farma en cosmeticabedrijven
 • “Die teamspirit is niet zo vanzelfsprekend, want als consultant zit je vaak fulltime bij de klant. Dankzij de after work-activiteiten van QbD – zoals ons ‘Weekendje Weg’ – leer je je collega’s toch beter kennen en bouw je aan een gevoel van samenhorigheid.”
  Evelien Sommen, junior pharmaceutical project engineer

EEN BLIK ACHTER DE SCHERMEN

Lees hier het verhaal van QbD. Wie zijn onze klanten en voor welke sectoren werken we? Heb jij het QbD DNA in je?

Je leest het hier.

Ontdek het verhaal van QbD