Academy Model

Ben je een young professional en sta je te springen om aan de slag te gaan? Wil je écht relevante ervaring opdoen en je professionele knowhow vergroten? Maak kennis met het QbD Academy Model: een combinatie van werken, leren en intensieve training. De beste kick-off van jouw carrière in de farmacie, biotechnologie, healthcare, cosmetica of medical devices.

Klinkt goed, maar hoe werkt het precies?

Onze ruim 185 consultants zijn dagelijks bezig om bedrijven te adviseren en ondersteunen bij projecten op het gebied van quality management, validatie, technology transfer en regulatory.
Binnen ons Academy Model werven we, in nauwe samenspraak met onze klanten, jonge technici en andere talenten met een wetenschappelijke master of PhD aan voor specifieke projecten. Terwijl we jou opleiden in relevante vaardigheden en methodologieën, doe je waardevolle werkervaring op bij een van onze klanten. Daarbij word je begeleid door onze ervaren QbD-consultants. Het gemiddelde Academy Model-programma duurt ongeveer één jaar. Na die tijd kan de klant je een aanbod doen voor een baan of blijf je werkzaam als QbD-consultant op andere projecten en klanten.

Is dit iets voor mij?

QbD werkt voor een grote verscheidenheid aan klanten en we selecteren young professionals vaak met een specifiek project in ons achterhoofd. Grote kans dat er ook voor jou een interessant project tussen zit. Zo zijn we vaak op zoek naar industriële, civiele en bio-ingenieurs, industriële farmaceuten of starters afgestudeerd in de richting biomedische wetenschappen, biotechnologie, biochemie, chemie of een gerelateerde wetenschappelijke studie.

Wat ga ik zoal leren?

Je leert vaak het snelst door iets gewoon te doen: dat geldt ook voor je eerste baan. Het leren combineer je met een gespecialiseerd trainingsprogramma, georganiseerd door ervaren QbD-consultants. Zij delen hun kennis via face-to-face- en videotrainingen. Het trainingsprogramma richt zich op specifieke onderwerpen omtrent validatie en kwaliteit, maar ook op algemenere (management)vaardigheden. Je krijgt diverse (introductie)trainingen, zoals:

 • Introduction in Good Manufacturing Practices (GMP)
 • Introduction in validation basics
 • Introduction in Pharmaceutical Quality Management Systems (QMS)
 • Root cause analysis
 • Sterilisation validation
 • Audit training
 • Introduction in cleaning validation
 • Quality Risk Management (QRM)
 • Technical writing
 • Introduction in statistics

 

Ik ben nog niet helemaal overtuigd, en nu?

Dan zetten we graag vijf redenen op een rij waarom werken bij QbD zo’n goede optie is.

 1. Vraag het onze werknemers gerust: werken bij QbD is fun! Je komt terecht in een informele, hechte organisatie. En we organiseren regelmatig gezellige, sportieve en feestelijke activiteiten.
 2. Je werkt vanaf dag één op uitdagende projecten in verschillende sectoren.
 3. Je blijft leren en jezelf ontwikkelen – tijdens je werk en door de trainingsprogramma’s.
 4. Je werkt samen met zeer gemotiveerde, vaardige collega’s die hun kennis maar wat graag met je delen.
 5. Last, but not least: je kunt rekenen op een aantrekkelijk salarispakket.

Meer informatie?

Klinkt ons Academy Model je goed in de oren? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact op.