Jouw collega’s

Het verhaal van Dominiek, Senior Consultant bij QbD

Dominiek klein


Dominiek Rosillion (33) werkt sinds de oprichting bij QbD. Hij startte in een meer operationele functie en adviseert nu als senior consultant bij verschillende klanten. Daar haalt hij enorm veel voldoening uit en voelt zich gewaardeerd door alle kansen die hij hier krijgt. Hier lees je zijn verhaal.

 

 


Maak kennis met andere collega’s

Katrien Janssens

Katrien Janssens
Katrien Janssens is er bij QbD reeds van in het begin bij. Zij heeft QbD zien groeien van een start-up tot de zeer professionele organisatie die ze vandaag is. Naast haar functie als QA complaint coördinator bij Alcon, is Katrien ook opleidingsverantwoordelijke binnen QbD.

Michiel van Pee

Michiel Groot

Michiel is Custom Pak Quality Engineer (CPK) bij Alcon. Werken voor QbD ervaart hij als een boeiende ervaring waarin zijn kennis voortdurend wordt uitgebreid en er ruimte is voor creativiteit en groei.

Hannelore Declercq


Hannelore ondersteunt Pfizer als Pharmaceutical Project Engineer op de afdeling Product Support, Components&Devices. Daarnaast is ze één van de drijvende krachten achter ons Qualification&Validation Competence Center, waarin het de bedoeling is om gerelateerde kennis te borgen en tools te ontwikkelen om kleinere projecten snel en efficiënt te kunnen uitvoeren.

Yves Loyson


Project Engineer Yves Loyson maakt deel uit van Pfizer’s Bios team, waar hij verantwoordelijk is voor productietransfers. Hij vat QbD samen als een bedrijf dat veel aandacht heeft voor de werknemers: “QbD investeert veel tijd in jou als persoon, via een uitgebreid trainingsaanbod, ruimte voor persoonlijke evaluatie en conversatie en het organiseren van geweldige (after work) activiteiten”.

 

 

Maak hier kennis met enkele andere collega’s

 


Een dag uit het leven van Validatie Ingenieur Daan

Daan groter

Daan Claessens is actief als Validatie Ingenieur bij GEA. Hij laat je even meekijken hoe een gemiddelde werkdag er voor hem uitziet.

Ontdek Daan’s dagindeling