Maak kennis met enkele collega’s

Katrien JanssensKatrien

Katrien Janssens is er bij QbD reeds van in het begin bij. Zij heeft QbD zien groeien van een start-up tot de zeer professionele organisatie die ze vandaag is. Naast haar functie als QA complaint coördinator voor Alcon, is Katrien ook opleidingsverantwoordelijke binnen QbD. Dit houdt in dat ze de jaarlijkse trainingspakketten samenstelt waaruit QbD-werknemers kunnen kiezen wat het best bij hun behoeften aansluit. In haar vrije tijd probeert Katrien naast de zorg voor haar twee kindjes ook tijd te maken voor een partijtje tennis of een etentje met vrienden.

Ik vond hier een jong en dynamisch bedrijf dat me beschouwt als een individu en dat luistert naar mijn mening. En die eigen mening wordt ook door je klant gewaardeerd: zij verwachten dat je eerlijk en onafhankelijk advies geeft, ook als je daarbij hun huidige kwaliteitsbeleid in twijfel trekt.

Bart Van PoelBart

Met al vier jaar op de teller bij QbD mag je Bart Van Poel gerust een QbD-ancien noemen. Hij werkte voor verschillende klanten in de farma- en cosmeticasector en maakte de snelle groei van dichtbij mee. Buiten werktijd doet Bart aan badminton en joggen en tuiniert hij op een ecologische manier.

Er is enorm veel expertise verzameld in het QbD-team. Dat komt doordat de ervaren mensen heel veel kennis hebben doorgegeven aan de young potentials. Mijn huidige project bij Estée Lauder ligt me helemaal, want hun sector (cosmetica) moet de laatste jaren enorm veel nieuwe wetten en regels verwerken. Ik help hen onder andere om die transitie te maken en zich, waar nodig, te heroriënteren.

Evelien SommenEvelien

Evelien Sommen werkt als junior pharmaceutical project engineer voor Estée Lauder, en volgt in haar vrije tijd een cursus schoenen ontwerpen. Evelien ervaart QbD als een bedrijf met een sterke teamspirit.

Die teamspirit is niet zo vanzelfsprekend, want als consultant zit je vaak fulltime bij de klant. Dankzij de after work-activiteiten van QbD – zoals ons ‘Weekendje Weg’ – leer je je collega’s toch beter kennen en bouw je aan een gevoel van samenhorigheid.