Vijf redenen om te kiezen voor een baan bij QbD

Zoals je op de pagina “Jouw collega’s” kan lezen, is QbD trots op zijn team enthousiaste en energieke medewerkers, die op hun beurt trots zijn dat ze deel uitmaken van dit bedrijf. Hieronder zetten we de belangrijkste redenen om voor QbD te kiezen op een rijtje:

  • Je krijgt een uitdagende job, in lijn met je ervaring en vaardigheden, waarin je voortdurend bijleert.
  • QbD groeit en laat zijn mensen met zich mee groeien. Daarom bieden we je heel wat mogelijkheden om je te ontwikkelen en nieuwe expertise op te doen. Is je opdracht bij je klant afgelopen? Dan heb je heel wat opties om te evolueren naar een nieuwe uitdaging, bij QbD of in vaste dienst bij je klant.
  • Op de hoogte zijn van nieuwe trends, ontwikkelingen en wetgevingen op het vlak van kwaliteitsmanagement, validatie en compliancy is voor een bedrijf als het onze essentieel. Daarom investeren we via opleidingen, trainingen en seminars (in binnen- en buitenland) in al onze mensen.
  • Bij QbD werken we in een leuke en informele werksfeer en nemen we regelmatig de tijd om samen toffe dingen te doen. Ook al spendeer je het grootste deel van je tijd bij je klant, op ons hoofdkantoor in Wilrijk kom je altijd een beetje thuis.
  • QbD biedt je een aantrekkelijk loon, aangevuld met tal van extra legale voordelen en opleidingen.

Marijke

 

“QbD is een heel leuke groep. Je kunt bij iedereen terecht en het management zorgt voor regelmatige bijeenkomsten zodat we geen vreemden worden voor elkaar en de band zo sterk mogelijk blijft. QbD hecht bovendien veel belang aan investering in de medewerkers: interessante opleidingen, denktanks en leuke teambuilding events komen maandelijks aan bod.”– Marijke Vandebroek (Validation Engineer)